www.rentals.bg
www.rentals.bg Български English
www.rentals.bg
Rentals BG Rentals BG НАЧАЛО Rentals BG ТЪРСИ ИМОТ Rentals BGКАК ДА РЕКЛАМИРАТЕ Rentals BG РЕГИСТРАЦИЯ Rentals BG КОНТАКТИ Rentals BG  
Rentals BG Rentals BG Rentals BG Rentals BG
Rentals BG
Rentals BG
Rentals BG Разширено търсене
Rentals BG По региони
Rentals BG Всички имоти
Rentals BG Специални оферти
Rentals BG Най-добре оценени
Rentals BG Най-посещавани
Rentals BG Последни имоти
Rentals BG

Логин :
Парола :
  Влез

Забравена парола?
Регистрация
Rentals BG

Апарт хотел Елит 2
Апарт хотел Елит 2

От 250.00 €

dror@swazi.net
dror@swazi.net

От 140.00 €

Katarino villas
Katarino villas

От 30.00 €

Самостоятелни апартаменти
Самостоятелни апартаменти

От 420.00 €

Rentals BG
Rentals BG Chat
WebDesignBG

Property web design
Rentals BG
ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА

Ако сте нов в този сайт или използвате нашите услуги за първи път, следните насоки могат да Ви бъдат полезни.

Относно настаняването


Евтините полети с чуждестранни направления и ниско бюджетните самолетни линии ще сложат край на сухопътните продължителни пътувания на далечни дистанции. Сега най-популярният начин за почивка е чрез наем на вила, апартамент или къща в чужбина. Скоро ходенето на почивка с туристическа група ще бъде минало. Тъй като всички  имоти в сайта са добавени лично от техните собственици, можете да сте сигурни, че ще получите последната информация за заетостта и клиентските услуги при резервиране на даден имот.

Разширено търсене на имоти


Нашият софтуер Ви дава възможност да намерите всякакъв вид имот навсякъде, където пожелаете. Можете да потърсите по страни или по тип собственост, например в близост до голф игрище, край брега на морето или в града. Ние се стараем  да насърчаваме собствениците да добавят колкото може повече информация за предлагания от тях имот, така че да Вие да знаете всичко относно начина на уреждане на нощувките, за съоръженията и за околността, където имотът се намира.

• Потърсете имот под наем
• Потърсете имот за продан

Направете си списък


Всеки имот в сайта има индивидуален номер, така че лесно да можете да го намерите като напишете номера му на съответното място в търсачката.
Можете да добавите всеки един имот към Вашите любими, така че да виждате и сравнявате само избраните от Вас имоти.

Как да се свържете със собствениците


Прочетете внимателно адреса, телефона, номера на факса на съответния собственик или на неговия агент. Те се появяват заедно с другите детайли по резервирането на имота. Запомнете, имотите са предлагани директно от собствениците им. Поради тази причина е възможно да получите отговор на някое Ваше запитване със закъснение.

Как да направите резервация?


Всеки собственик процедира различно при направата на резервация. В общия случай се заплаща 10-50%  от цялата сума, за да запазите имота за желания от Вас период. Плащането се извършва чрез чек, кредитна карта или чрез онлайн системата ни за резервации. Ние ще Ви изпратим потвърждение на Вашата резервация и ще уведомим собственика за нея. Обикновено в добавка получавате потвърждение на резервацията и квитанция от собственика чрез писмо или по e-mail. Остатъка от сумата обичайно можете да платите до 8 седмици, след като сте направили резервацията. Може да се наложи да оставите депозит за щетиили да покриете разходите за електричество, вода, газ, ако не са включени в предварителната сума. Депозитът ще Ви бъде върнат обратно в срок от 7/14 дни след като сте напуснали имота. Запомнете, че сключвате договор със собственикa или с агента му, а не с www.rentals.bg , затова се погрижете да разберете предварително сроковете за отмяна на резервация. Често депозитите са невъзвратими, а може и да последват сериозни глоби за отмяна на резервация  в последния момент при вече платена сума. Препоръчваме Ви да се допитате до собственика за всички срокове и условия, които не са Ви ясни.

За настаняването


Уверете се, че имате точния адрес и местонахождение на имота. Всеки собственик сам избира начина, по който да Ви уведоми за тях. Може да са изписани върху квитанцията, която ще получите. Някои собственици изпращат ключове предварително, други може да живеят в съседство и да Ви посрещнат, а трети имат местен представител или агент, който да Ви посрещне (в такъв случай се погрижете да имате телефонния номер на собственика или на представителя му, за да можете да ги известите в случай, че пристигането Ви ще се забави).

Възможни проблеми


Ако възникнат някакви проблеми по време на престоя Ви, е важно да уведомите собственика или представителя му възможно най-бързо, така че нещата да бъдат коригирани. Постарайте се да докладвате проблема отрано, за да бъде отстранен своевременно и ефективно, а не след като вече сте се опитали да нагласите нещата.

И накрая… Насладете се на почивката си


С дългогодишен опит в транспортната индустрия и в задокеанския пазар на имоти мога отговорно да заявя, че няма по-хубава почивка от тази, прекарана в луксозен частен дом в чужбина или в страната.

Rentals BG
  gr center
Rentals BG
Търси
Rentals BG
Rentals BGЗа нас
Rentals BGПравила и условия
Rentals BGПолзване на сайта
Rentals BG
Rentals BGИмоти за продажба
Rentals BGУправление на имот
Rentals BGТрансфери
Rentals BGПартньори
Rentals BGСамолетни полети
Rentals BG
Име :
E-mail :
  Прибави
  Изтрий
Rentals BG
Golden Rainbow

Rentals BG
    © Copyright Rentals.BG 2005     |     Call us at +359 899 609660  |     info@rentals.bg      
Rentals BG
   www.goldenrainbow.bg   www.complexrainbow.com   www.probuildgroup.com   www.immorainbow.com